Access Bars og EFT - Matrix Reimprinting behandlinger

EFT (Emotionel Freedom Technique) er en meget effektiv behandlingsteknik til at skabe følelsesmæssige forandringer for dig. EFT kombinerer akupunkturpunkter med tapping for at frigøre positiv energi til dig selv. EFT skaber skift i dig og din bevidsthed, så du kan slippe det, som fastholder dig i en svær følelsesmæssig situation. EFT kan anvendes ved eksamensskræk, tandlægeskræk, flyskræk, følelsesmæssige ubalancer, angst, fobier og meget mere.

EFT handler om at arbejde med egne blokeringer, og du får indsigt i, hvordan tidligere overbevisninger skaber uro for dig i dit nuværende liv.

EFT kan anvendes i forbindelse med angst, stress, depression, fobier - fx flyskræk, PTSD og rækken kunne fortsættes her. 
 
Matrix reimprinting er videreudviklingen af EFT, hvor der arbejdes med tidligere overbevisninger og traumer. Matrix reimprinting er med til at skabe den nye virkelighed, hvor du slipper negative tankemønstre omkring dig selv. I din barndom har du fået forskellige overbevisninger med, fx. at spise op, og dette fører til at du som voksen altid spiser op - også uden at du er sulten - denne overbevisning kan opløses via Matrix reimprinting, så du får frigivet energi til at skabe nye og bedre mønstre for dig selv. 
 
Access Bars er værktøjer og processer til at skabe mere bevidsthed i dit liv. Du vil få en mere anerkendende tilgang til dig selv og dine valg. Det handler om at blive mere bevidst, mere tilstede i nuet, tage valg ud fra dig selv og være mere rummelig omkring dit eget selvbillede og din selvforståelse. Jeg kan også arbejde med clearing under en behandling, så du får et nyt fundament til dit fremtidige liv. 
Merete Holst Pallesen | CVR: 32030033 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg  | Tlf.: 60673709 | mereteholstpallesen@gmail.com