Clairvoyance og healing

KLARSYNSAFTEN
Når jeg har en Klarsynsaften vil jeg holde et kort oplæg som indledning. Det kan være omkring Sjælefamilie, Tankens kraft eller et andet emne, som jeg har på sinde. Derefter vil jeg videregive de informationer, som Ånderne har til gæsterne. De kære Ånder er altid klar til at hjælpe og jeg bliver som Medie formidler af budskaberne fra Åndner til gæsterne. Aftenen vil slutte af med korte indviduelle clairvoyancer, hvor gæsterne kan stille spørgsmål med udgangspunkt i sig selv. 
 
CLAIRVOYANCE
betyder evnen til at se ind i fremtiden og se det skjulte. Det handler for mig om at være i en balanceret rolig tilstand for at kunne hjælpe dig med at forsøge at finde svar på de forskellige spørgsmål, som du kunne have til dine valg for din fremtid. Sommetider kommer ånderne fra den anden side for at give hjælp til at vejlede dig, deres informationer vil jeg naturligvis videregive til dig, så fremt du ønsker at få disse informationer fra ånderne. Jeg kan kun stille ind på DIG og ikke andre, så du ville kunne få en clairvoyance omkring dig og dit eget liv.

Du kan også bestille claivoyance via telefon samt facetime opkald.
 
Når jeg skal lave en clairvoyance så forbereder jeg mig 1 timer før du kommer, sittingen tager op til 1 time og jeg bruger 30 minutter på at lukke ned efter clairvoyancen. 

HEALING
Jeg tilbyder også healing, hvor vi sammen kan arbejde med at skabe overskud for dig og din krop. En del af en healing er også at vi får talt om de signaler, som din krop sender og hvilken betydning dette har for dig/din krop. Desuden kan vi i healingen også tale om emnerne, som påvirker dit liv og din livskvalitet. 
 
Merete Holst Pallesen | CVR: 32030033 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg  | Tlf.: +4560673709 | mereteholstpallesen@gmail.com