Tilbudene

Clairvoyance og Healing.

Jeg tilbyder clairvoyance, afdødekontakt og klarsynsaftener.
 
Jeg bruger nu mine kompetencer til at hjælpe dig med at få indsigter i dit personlige liv og dit arbejdsliv.
Ånderne kommer ofte gennem som hjælpere til mig for at give dig indsigter, dog ved jeg aldrig, hvem som kommer fra den anden side for at hjælpe. Så afdødekontakt kan være en del af en clairvoyance. 
 
Jeg bruger healing til at skab ro for dig og din krop. Jeg kan tilbyde healingssessioner som står helt alene. 
Coaching/Supervision, Samtaleforløb og Access Bars 
 
Coaching/Supervision
Jeg tilbyder supervision til fagpersoner, coaching og skyggecoaching samtaler samt vejlendende samtaleforløb. Forløbene tilpasses dit eller din institutions behov. Der kan laves aftaler om klippekort eller en fast pris for et fastsat antal timer.
 
 
ACCESS BARS være med til at give dig flere nye muligheder her i livet.
 I løbet af behandlingen vil jeg berøre 32 bars-punkter på dit hoved, mens du selv ligger fuldt påklædt og afslappet på massagebriksen.
Access Bars er med til at skab ro i kroppen. Du kan bedre fokusere og indlære efter en eller flere behandlinger.  Access Bars reducerer stress i kroppen, søvnforstyrrelser, tankemylder, og generel uro i kroppen nedsættes ved behandlingerne. 
 
Behandlingen tager ca 1 time.
EFT, Matrix reimprinting og TRE
En blid kropslig tapping metode til at opløse tidligere traumer, som holder dig fast i et negativt uhensigtmæssigt mønster i dit liv. Jeg vil arbejde med tapping på din krop, og dine tidligere negative overbevisninger, som holder dig fast, vil blive opløst og du vil få mere overskud i hverdagen.
 Denne terapeutiske metode kan bruges til at arbejde med flyskræk, angst, stress, traumer fra barndommen, uhensigtsmæssige tankemønstre - ja der er ingen grænse for, hvad der kan arbejdes med. 
 
Hvad er TRE?
TRE (et registreret trademark) er udviklet af David Berceli og metoden består af syv øvelser, som aktiverer kroppens naturlige evne til at ryste eller vibrere.TRE-øvelserne består af lette stræk af kroppen for at kunne aktivere vibrationerne/rystelserne. TRE kan bruges til at komme af med spændinger, stress eller traumer. De påvirkninger, du udsættes for i hverdagen, som skaber spændinger eller lettere stress, kan du bestemt også arbejde med i TRE. Selvregulering er grundlæggende i TRE-metoden og denne selvregulering kan du bruge i andre arenaer i dit liv, når du har opnået denne opmærksomhed på dig selv og din krops reaktioner. 
En Selvhjælpsmetode
TRE er en selvhjælpsmetode, som du kan lære i løbet af nogle sessioner med en TRE-udbyder/provider. Når du først har lært TRE, kan du bruge metoden resten af livet. Det er en selvhjælpsmetode, som kan være forebyggende i forhold til stress og overbelastning. Metoden kan bruges i akut opståede situationer, hvor du oplever stress- eller traumereaktioner. TRE kan bruges til at styrke din modstandskraft, da dit nervesystem kommer mere i balance. Selvregulering, som er en kerneværdi i TRE, kan være styrkende for din selvtillid, når du har oplevet, at du kan regulere uhensigtsmæssige psykiske og fysiske spændingstilstande. 
TRE kan ikke erstatte psykoterpeutisk  eller medicinsk behandling ved psykiatriske lidelser eller somatiske sygedomme som kræver behandling. 
 
 
Merete Holst Pallesen | CVR: 32030033 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg  | Tlf.: +4560673709 | mereteholstpallesen@gmail.com