Behandlinger

Access Bars 
Sker det for dig, at du hænger fast i negative handlemønstre, at du føler muligheder går forbi dig, fordi du ikke tør tage dem, og er du bevidst om hvilke tanker og følelser som kun er dine? 
 
Access Bars være med til at give dig flere nye muligheder her i livet.
 
I løbet af behandlingen vil jeg berøre 32 bars-punkter på dit hoved, mens du selv ligger fuldt påklædt og afslappet på massagebriksen.
 
Access Bars er med til at skab ro i kroppen. Du kan bedre fokusere og indlære efter en eller flere behandlinger.  Access Bars reducerer stress i kroppen, søvnforstyrrelser, tankemylder, og generel uro i kroppen nedsættes ved behandlingerne. 
 
Behandlingen tager ca 1 time.
Børne EFT-konsulent
Det er muligt at skabe mange forandringer ved at arbejde med EFT (Emotionel Freedom Technique). Metoden er at tappe på bestemte steder på kroppen for at opløse/forløse traumer i kroppen. Efterfølgende vil der være mere ro i kroppen, og barnet vil have mulighed for at kunne være mere tilstede i sin egen krop og kan dermed være bedre til at fokusere i fx undervisningen i skolen, i fritidsaktiviteter og familien. 
 
EFT og Matrix reimprinting
En blid kropslig tapping metode til at opløse tidligere traumer, som holder dig fast i et negativt uhensigtmæssigt mønster i dit liv. Jeg vil arbejde med tapping på din krop, og dine tidligere negative overbevisninger, som holder dig fast, vil blive opløst og du vil få mere overskud i hverdagen.
 
Denne terapeutiske metode kan bruges til at arbejde med flyskræk, angst, stress, traumer fra barndommen, uhensigtsmæssige tankemønstre - ja der er ingen grænse for, hvad der kan arbejdes med. 
Merete Holst Pallesen | CVR: 32030033 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg  | Tlf.: 60673709 | mereteholstpallesen@gmail.com